Členové

Den se Saint-Gobain Adfors zakončí festival Smetanova Litomyšl

Již osmý rok v řadě Skupina Saint-Gobain​​​​​​​ a její člen Saint-Gobain Adfors podporují druhý nejstarší a největší hudební festival v České republice.

Již osmý rok v řadě Skupina Saint-Gobain a její člen Saint-Gobain Adfors podporují druhý nejstarší a největší hudební festival v České republice. Na jeho závěr, v neděli 7. července Adfors uspořádá celodenní kulturní program v zámeckých zahradách, vrcholem dne bude přímý přenos závěrečného koncertu celého festivalu.

„V loňském roce jsme v zahradách přivítali čtyři tisíce návštěvníků a i letos očekávám, že Den s Adfors přinese nejen kulturní zážitek a skvělou atmosféru, ale také možnost setkání se spoluobčany i našimi zaměstnanci, kterým opět chceme dokázat, jak skvělým a přátelským sousedem jsme“, říká výkonný ředitel Saint-Gobain Adfors CZ Jaroslaw Malik.

Saint-Gobain Adfors jako jeden z největších zaměstnavatelů Pardubického kraje a největší společnost v Litomyšli dlouhodobě podporuje kulturní, sociální a sportovní projekty v regionu, je tedy na místě, že výraznou měrou podporuje také největší kulturní akci ve městě, kde sídlí.

„Jsme dlouhodobě aktivní na poli firemního dárcovství a sponzoringu. Každým rokem podporujeme desítky sociálních, ekologických a kulturních projektů v okolí našeho závodu. Festival je největším z nich a proto si také zasluhuje naší největší pozornost. Tedy nezůstáváme u pasivního partnerství, ale sami organizací dne s Adfors přispíváme k jeho programu. Vrcholem našeho dne bude dozajista přímý přenos závěrečného koncertu“ dodává Jaroslaw Malik.

PROGRAM

  • 10:00–11:00 Pohádka O Ševci Kubovi
  • 13:30–14:30 Dětský folklórní soubor Hadářek
  • 15:30–16:30 De Facto Quartet moderní spojení houslí, violy a cella
  • 16:30–17:00 Dětský folklórní soubor Hadářek
  • 18:00–19:30 Koncert Pavel Šporcl a Gypsy Way Ensemble
  • 20:00–22:15 Přímý přenos – Velké Finále – Musica Festiva

Po celý den bude probíhat doprovodný program pro děti i dospělé.