COVID-19  •  Členské aktuality

GEFCO Francie pomáhá zvládat pandemii COVID-19, přepravuje pro firmu Hillrom 1 000 nemocničních lůžek do evropských zdravotnických zařízení týdně

GEFCO, lídr v oblasti logistiky pro automobilový průmysl, zajišťuje přepravy cca tisíce nemocničních lůžek týdně do různých destinací napříč celou Evropou. Přepravy jsou realizovány pro firmu Hillrom, předního výrobce zdravotnických prostředků a chirurgického vybavení.

 

GEFCO Francie v uplynulých dnech zajistila urgentní dodávky po celé Evropě, aby pomohla společnosti Hillrom vyrovnat se s extrémně vysokou poptávkou po nemocničních lůžkách a dalším vybavení během koronavirové krize.

Každý týden koordinuje Control Tower společnonsti GEFCO v Rennes dodávky více než 1 000 lůžek, vzduchových matrací a dalšího zboží z výrobního závodu společnosti Hillrom ve městě Pluvigner do lékařských center, klinik a nemocnic ve Francii, Španělsku, Švýcarsku a Velké Británii.

Se společnsotí Hillrom spolupracuje GEFCO již několik let, zajišťuje kompletně logistické toky dílů a surovin z celé Francie i dalších evropských zemí do výrobního závodu v Pluvingeru a stará se také o distribuci vzorových zdravotnických prostředků z výrobního podniku do nemocnic a seniorských center.

Kromě dodávek nemocničních lůžek a dalšího materiálu zajistilo GEFCO v uplynulých týdnech také charterové lety pro přepravu 64 tun zdravotnického materiálu a ochranných pomůcek z Číny na Slovensko pro společnost PENTA. V duchu motta « Partners, unlimited » je GEFCO odhodláno i nadále naplno plnit svůj interní závazek tím, že pomůže svým klientům najít ideální řešení dodavatelského řetězce i v této obtížné době.

https://cz.gefco.net/