Členské aktuality

Gerthérapi: kouč krásy a zdraví pro aktivní lidi

Top tělovým regeneračním a relaxačním krémem z portfolia francouzské kosmetiky GERnétic se stala novinka Gerthérapi

Speciální krém Gerthérapi je skvělým pomocníkem po tělesné námaze. Podporuje lymfatickou drenáž umožňující rychlejší odplavení nežádoucích látek ze svalů, které vznikají díky intenzivnímu cvičení či jiné tělesné námaze. Uvolňuje svalové napětí, zlepšuje stav vaskulárního systému. Zkrátí dobu regenerace a přinese úlevu namáhaným a bolavým svalům. Pocit intenzivní relaxace se dostaví okamžitě po aplikaci přípravku. Obsažený „buněčný trenér“ cílí na podporu snížení tukové vrstvy v problematických partiích a podpoří úsilí o získání atraktivní postavy. Svěží vůně citrónové trávy provoní pokožku a pozitivně ovlivní náladu.

„Gerthérapi oslovuje také velice aktivní a vytížené ženy a muže, podnikatelky a podnikatele, manažerky a manažery, kteří musí svůj čas využívat opravdu efektivně. Tato novinka je pro ně velmi dobrým řešením pro osobní péči i mimo prostory salonu. Aplikace je snadná a příjemná, nezabere mnoho času, ale přitom má vynikající výsledky, které se promítají do pocitu fyzické vitality i do harmonického psychického naladění,“ vysvětluje Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka společnosti LK SERVIS, generálního zastoupení francouzské kosmetiky GERnétic pro ČR a SR.

Francouzská kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, lázní a wellness studií a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka. Společnost Mgr. Ladislav Kavan – LK SERVIS, generální zastoupení francouzské kosmetické značky GERnétic pro ČR a SR, působí na českém trhu již od roku 1996.

https://www.gernetic.cz/

https://www.instagram.com/gernetic.cz/

https://www.facebook.com/GERnetic.cz/