Členské aktuality

Infosys partnerem společnosti GEFCO v digitální transformaci skupiny

Paříž – 13. ledna 2020 : Infosys (NYSE: INFY), světový lídr v oblasti digitálních služeb nové generace uzavřel partnerství se světovým lídrem v řešení multimodálních dodavatelských řetězců a evropskou jedničkou v oblasti automobilové logistiky, společností GEFCO, aby v příštích 5 letech podpořil digitální transformaci logistické skupiny.

Jako klíčový obchodní a technologický partner bude Infosys pomáhat skupině GEFCO s transformací služeb pro správu firemních aplikací nové generace. Cílem je dovést společnost GEFCO na úroveň „Digital Native“ kdy přirozené využívání digitálních technologií umožní extrahovat i analyzovat informace z jakékoli části dodavatelského řetězce v reálném čase, generovat další konkurenční výhody a neustále zvyšovat přidanou hodnotu služeb pro své zákazníky.

Jean-Luc Galzi, CIO společnosti GEFCO, ke spolupráci s Infosys řekl: “Jsme rádi, že se na digitální transformační cestu vydáváme právě se společností Infosys. Digitální inovace v odvětví dodavatelského řetězce jsou klíčové. Naše partnerství posílí odbornost skupiny GEFCO a přinese další přidanou hodnotu našim zákazníkům.” 

Karmesh Vaswani, EVP and Global Head for Retail CPG & Logistics, Infosys, doplnil: “Velmi si ceníme důvěry, kterou v nás GEFCO vkládá. Máme společnou vizi „Art of Possible“ a uplatníme náš přístup Live Enterprise, abychom pomohli posunout současné hranice a posílit tak vedoucí postavení GEFCO na trhu.

 

O SKUPINĚ GEFCO

GEFCO je světovým lídrem v oblasti komplexních řešení dodavatelského řetězce a evropským lídrem automobilové logistiky. Stavíce na 70 letech zkušeností a vice než 15 000 odbornících, GEFCO navrhuje chytrá, flexibilní řešení pro komplexní dodavatelský řetězec ve všech oblastech průmyslu. Skupina GEFCO je přítomna na 47 světových trzích, se silnou nadnárodní sítí partnerů obsluhuje na 300 destinací po celém světě. Celkové příjmy Skupiny v roce 2018 dosáhly 4,6 miliardy eur.

www.gefco.net  


O SPOLEČNOSTI INFOSYS Ltd.

Infosys je světovou jedničkou v oblasti digitálních služeb a poradenství nové generace. S digitální transformací pomáhá klientům ze 46 zemí světa. Více než třicet let zkušeností s řízením systémů a fungování světových korporací umožňuje týmu firmy Infosys spolehlivě bdít nad digitálním rozvojem klientů. To se daří především prostřednictvím zavádění umělé inteligence, která proces přerodu usnadňuje. Zároveň také podporuje firmy s adaptivním digitálním přístupem tak, aby podávaly výjimečné výkony ke spokojenosti zákazníka.

Více informací naleznete na http://www.infosys.com.