Členské aktuality

M2C nabízí řešení pro hromadné bezkontaktní měření teploty

Chytrá technologie, která se postará o měření teplot za vás

V rámci preventivních opatření, která v současnosti v současnosti ovlivnila chod mnoha firem, nabízíme řešení pro hromadné bezkontaktní měření teploty. Tato technologie je vhodná pro uplatnění ve skladech, průmyslových areálech, obchodních centrech, v nemocnicích a na jiných objektech s vyšší koncentrací osob na jednom místě.

Hlavní předností této technologie je automatický poplach při zvýšené teplotě a přesnost měření ±0.3 °C. Můžete si také zvolit možnost napojení na dohledové centrum M2C Space.
Technologii bezkontaktního měření nabízíme ve třech variantách:

NEJPŘESNĚJŠÍ ŘEŠENÍ

Pevné měření teploty vstupujících osob do objektů s využitím termokamery a referenčního bodu blackbody s přesností +- 0,3°C na vzdálenost až 5 metrů.
Nabízíme řešení s duálním měřením teploty, kdy odečítáme teplotu obličeje a paralelně teplotu očí. Tímto dosahujeme vysoké přesnosti s minimalizací vnějších teplotních vlivů.

EKONOMICKÁ ŘEŠENÍ

Pevné měření teploty vstupujících osob bez referenčního bodu s využitím termokamery s přesností +-0,5° C.

NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ

Ruční systémy měření teploty pomocí termokamer s přesností +- 0,5° C.
Systém hromadného měření teplot jsme již instalovali například na zakázce Foxconn Kutná Hora, Foxconn Pardubice, Coca-Cola Česká republika (Kyje) a Mondi Štětí. Rádi i vám zpracujeme návrh systému a řešení na míru vašemu objektu a požadavkům.

Pokud máte zájem o tuto technologii, kontaktujte nás na obchod(@)m2c.eu či přímo naše kolegy:
Jan Šerý - 727 835 388
Šárka Ašerová - 702 230 757