Ze života komory

Ohlédnutí za říjnovou akcí Top Executives Breakfast v M2C

Minulý pátek se v M2C konala říjnová Snídaně top manažerů.

 

Po úvodním projevu Františka Leitera, ředitele společnosti Innovis, a Michala Macka, ředitele Francouzsko-české obchodní komory, se účastníci navzájem představili, aby pak mohli u snídaně připravené naším hostitelem navázat bližší kontakty.

 

Následovala prezentace Lukáše Rady, ředitele pro technický prodej, Lukáše Převrátila, manažera dohledového centra, a Marka Růžičky, manažera mezinárodního prodeje, o výzvách v oblasti videodohledu, zejména z hlediska snižování nákladů. Po diskuzi nastala chvíle pro prohlídku zařízení a zejména monitorovacího centra, kterým nás provedl Lukáš Převrátil. Během exkurze pak byla možnost pokračovat v debatě na téma pokročilé videoanalytiky a souvisejících inovativních řešení s obchodními manažery Lukášem Radou, Markem Růžičkou a Kateřinou Kulíškovou.

 

Další Top Executive Breakfast se bude konat 25. listopadu, kde nám a dvě přední finanční společnosti v České republice a na Slovensku Komerční banka a SG Equipment Finance představí nejčerstvější inovace v oboru.