Ze života komory  •  Veletrhy a výstavy

Petr Fiala slavnostně otevřel Francouzský pavilon

[Translate to Tchèque:]

Pro Francouzsko-českou obchodní komoru bylo opravdovou poctou, že jsme mohli v našem Francouzském pavilonu přivítat premiéra České republiky Petra Fialu

Petr Fiala v doprovodu oficiální delegace, ve které byli Jozef Síkela, ministr průmyslu a obchodu, Martin Kupka, ministr dopravy, Eva Decroix, poslankyně Parlamentu ČR, a Jaroslav Hanák, prezident Svazu průmyslu a dopravy ČR, přestřihl stuhu v barvach trikolóry Francouzského pavilonu a symbolicky ho tím otevřel. Slanostni zahájení proběhlo také za účasti Philippa Meuniera, viceprezidenta regionu Auvergne-Rhônes-Alpes a jím vedené delegace, dále Jeho Excelence Alexise Dutertra, velvyslance Francie v České republice, Tomáše Moravce, generálního ředitele, a Radoslava Klepáče, ředitele pro vnější vztahy a marketing Brněnských veletrhů (BVV), a v neposlední řadě Rolanda Bourgeoise, předsedy správní rady Francouzsko-české obchodní komory, a jejího ředitele Michala Macka.

Pan Fiala pak pohovořil s několika zástupci francouzsko-české podnikatelské komunity přítomnými na Francouzském pavilonu v rámci letošního 19. ročníku.