Členské aktuality

Představení firmy TRANSEARCH International a pozvánka na konferenci Leadership4Future a také příští akci HR Strategy Club

[Translate to Tchèque:]

Je mým nesmírným potěšením vzít do svých rukou představení naší společnosti, po tom co jsme se stali hrdým členem Francouzsko-české obchodní komory v České republice.

Jmenuji se Roman Molek a jsem zakladatel a Managing Partner česko-slovenské pobočky executive search společnosti TRANSEARCH International (www.transearch.com). Naše společnost patří mezi TOP 10 globálních lídrů executive search oboru. Ačkoliv je dnes naše globální sídlo v Londýně, firmu založil před 37 lety její dlouholetý většinový vlastník Francouz Alain Tanugi, a tak dříve sídlila v Paříži. V současné době se již považujeme za mezinárodní společnost, přesto nezapomínáme na naše francouzsko-evropské kořeny, které výrazně ovlivňují naši globální kulturu. To je znát i v kosmopolitním týmu česko-slovenské pobočky, ve kterém se v současnosti mísí česká, slovenská, americká a francouzská kultura. Kolega Laurent Laval, který pochází z oblasti Cognac - Bordeaux, naše řady posílil poměrně nedávno a je vám plně k dispozici i pro plynnou konverzaci ve francouzském jazyce. Nemohu také opomenout zmínit, že naše pobočka úzce spolupracuje s oběma týmy našich francouzských poboček v Paříži a Štrasburku.

Společnost TRANSEARCH International vždy usiluje o poskytování podpory klientům v oblasti vyhledávání špičkových talentů a management poradenství na té nejvyšší úrovni kvality. To, co nás odlišuje od většiny konkurentů, je jednak využívání unikátní Transearch metodologie Orxestra, která nám pomáhá výrazně snižovat riziko plynoucí z náboru nevhodných manažerů. Druhotně také velký důraz na budoucnost, který krok za krokem přerůstá v naši novou silnou specializaci. Budoucností myslíme mnohé. Jednak sledujeme dynamický rozvoj nových technologií a zabýváme se tím, jaký má tento rozvoj vliv na samotné organizace a styl jejich řízení. V našem hledáčku je také vstup nových “digitálních” a “connected” generací na pracovní trh. Jsme v kontaktu s inovátory, majiteli start-upů, experty na digitalizaci, robotizaci, mobilitu, A.I. či Big Data.
V České republice jsme vybudovali a právě spouštíme mezinárodní Transearch Shared Service and R&D Center, kde budeme mimo jiné testovat podporu umělé inteligence pro první fázi vyhledávání vhodných kandidátů.
Velmi se těšíme, až si budeme moci o těchto i mnohých jiných tématech osobně popovídat s některými z vás. Pevně věřím, že k tomu budeme mít množství příležitostí.

Hned na startu našeho působení v obchodní komoře bych vás rád pozval na 2 zajímavé akce, které máme tu čest spolupořádat v nejbližším období. Ta první je Mezinárodní konference v anglickém jazyce s názvem Leadership4Future, která se bude konat ve středu 30.10. 2019 v Moravskoslezském inovačním centru v Ostravě. Na této celodenní konferenci, jež si dala za cíl přinést lídrům cennou inspiraci pro zvládnutí nástrah, které přináší probíhající technologická revoluce, vystoupí řada zajímavých řečníků. Například světově uznávaný odborník z oblasti řízení lidí Dominique Tissier, který působil 10 let v globálním vedení společnosti Michelin, nebo generální manažer Renaud Chevalier-Cadell ze společnosti Legrand. Akci organizujeme se společnostmi New Dimension a Association for Managers Potential. Hlavním partnerem je francouzská společnost Manutan. Více podrobností i registrační formulář naleznete zde pod tímto odkazem: www.leadership4future.cz.

Druhou akcí je setkání skupiny HR STRATEGY CLUB Francouzsko-české obchodní komory, která se bude konat ve čtvrtek 31.10. 2019 v budově našeho sídla v Kolowratském paláci v Praze. Tuto akci spolupořádáme a jsme jejím partnerem. Využili jsme toho, že na naše pozvání přicestuje do ČR výše zmíněný Dominique Tissier, který o den dříve vystoupí se svým projevem také na naší konferenci v Ostravě, a poprosili jsme jej o předání cenných zkušeností také HR profesionálům HR Strategy Clubu. Dominique si připravil inspirativní prezentaci na téma: Lidské zdroje jako skutečná součást byznysu a strategický partner managementu.

Velmi se těšíme na první setkání s vámi.

Roman Molek & celý TRANSEARCH International tým