Členské aktuality

Prodloužení uzávěrky přihlášek do programu MBA_MAE do 22. června

Francouzsko-český institut řízení při VŠE v Praze prodlužuje uzávěrku přihlášek do programu MBA_ Master Management et Administration des Entreprises

 

Francouzsko-český institut řízení (IFTG) při VŠE v Praze prodlužuje uzávěrku přihlášek do programu MBA_ Master Management et Administration des Entreprises do 22. června 2020. Jedná se program typu double degree. Posluchači absolvováním studia získávají diplom MBA Vysoké školy ekonomické v Praze a zároveň francouzský státní diplom Master 2_MAE. Vzdělávání je zajištěno ve spolupráci s francouzskými vysokými školami iaelyon, School of Management a IAE Paris, Sorbonne Business School.

Program MBA je roční a je koncipován tak, aby bylo možné výuku absolvovat i v rámci pracovního procesu. Výuka deseti týdenních modulů probíhá - s výjimkou pátku - formou odpoledních bloků (13,30 hod -19,30 hod) v období od září 2020 do února 2021.

Díky podpoře francouzské vlády je program MBA cenově dostupný, školné za tento mezinárodně uznávaný kurz je stanoveno na 60 000 Kč.

Studium může zvýšit kvalifikaci Vašich zaměstnanců (kurz MBA je určen i absolventům vysokých škol neekonomického zaměření).

Neváhejte kontaktovat s případnými dotazy tajemnici IFTG Martinu Poussin: martina.poussin(@)vse.cz.