Ze života komory  •  Veletrhy a výstavy

Závěrečná klapka MSV 2022

[Translate to Tchèque:]

A je tady závěr Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně! Pro všechny vystavovatele a partnery Francouzského pavilonu 2022 končí jeden velmi intenzivní týden. 

 

Otevření Francouzského pavilonu za účasti Petra Fialy, předsedy vlády České republiky, Jeho Excelence Alexise Dutertra, velvyslance Francie v České republice, a Philippa Meuniera, viceprezidenta regionu Auvergne-Rhône-Alpes, Francouzsko-české fórum o udržitelném průmyslu a energetické účinnosti a nakonec koktejl pod záštitou regionu Auvergne-Rhône-Alpes, to byly nejdůležitější události 19. ročníku účasti Komory na MSV.

 

Francouzsko-česká obchodní komora děkuje všem vystavovatelům Francouzského pavilonu ale také regionu Auvergne-Rhône-Alpes a zejména panu Philippovi Meunierovi, viceprezidentovi regionu, panu Brunovi Chiaverinimu, řediteli mezinárodních vztahů, paní Céline Paris-Gavet, vedoucí oddělení "Evropa a evropská spolupráce" sekce mezinárodních vztahů, panu Franckovi Levymu, odpovědného za kooperaci v rámci sekce mezinárodních vztahů; Sdružení malých a středních podniků CPME a panu Danielu Villareale, prezidentovi CPME, panu Patricovi Blandinovi, prezidentovi exportního klubu CPME; agentuře Auvergne-Rhône-Alpes Entreprises a paní Joelle Seux, vedoucí oddělení Evropa a mezinárodní spolupráce, a Marii Popkowské, odpovědné za mezinárodní obchod; a konečně agentuře Auvergne-Rhône-Alpes Gourmand a Jérémymu Thienovi, prezidentovi Auvergne-Rhône-Alpes Gourmand, a Sylvii Marino, ředitelce Auvergne-Rhône-Alpes Gourmand.

 

Francouzsko-česká obchodní komora vás už dnes zve na Mezinárodní strojírenský veletrh 2023 v Brně a speciálně na 20. ročník Francouzského pavilonu!