Členské aktuality  •  Sektorové aktuality

Zažijte budoucnost podnikání v Praze

Magistrát hlavního města Prahy zve začínající podnikatele a inovátory na dvoudenní veletrh o nastartování podnikání.

Akce s názvem „Zažijte budoucnost podnikání v Praze“ se koná 22. a 23. července 2020 od 10.00 do 17.00 hodin před budovou Nové radnice, Mariánské nám. 2, Praha 1. Akce se zaměřuje především na pražské podnikatele a lidi, kteří třeba skvěle ovládají své řemeslo nebo mají úžasné nápady v oblasti inovací a zatím nemají s podnikáním žádné zkušenosti, ale už o rozjezdu vlastního businessu uvažují.

Návštěvníkům se představí 4. výzva Pražských voucherů na inovační projekty, a to za účasti Víta Šimrala, člena Rady hlavního města Prahy s gescí školství, sportu a podpory podnikání.

Jedním ze základních předpokladů pro začátek podnikatelské dráhy je úspěšně založit firmu, zajistit si firemní identitu v podobě názvu společnosti a jejího loga a pak se pustit do práce. Na toto všechno jsou na magistrátu připravení. Na stánku poskytnou začínajícím podnikatelům cenné rady, jak se vyvarovat chyb při zakládání společnosti a jaké náležitosti k tomu jsou potřeba. Každého určitě zaujme pracoviště šikovného grafika, který si s návštěvníkem na chvíli sedne, poslechne si jeho představu a spolu zkusí navrhnout logo budoucí společnosti. Jeho finální podobu pak vytiskneme jako sadu reklamních předmětů. K tomu všemu návštěvníky pozvou na dobrou kávu, kterou ozvláštní třeba jejich portrétem.

Přijďte se podívat a zažijte také budoucnost podnikání v Praze.

https://podnikani.praha.eu/zazijte-budoucnost-podnikani-v-praze/