Gastro Club

Gastro – Diskusní klub pro profesionály z oblasti gastronomie

Série diskuzí určené profesionálům z oblasti gastronomie nad problematikou francouzské gastronomie v Čechách a dalších aktuálních tématech

Cíle

  • Nabízet pravidelně aktuální témata z oblasti gastronomie
  • Představit francouzskou gastronomii a pomoci francouzským restauracím a dodavatelům lépe se adaptovat na české publikum
  • Přilákat zajímavé šéfkuchaře a odborníky z oblasti gastronomie a sdílet jejich zkušenosti

Princip

  • Aktuální témata, která hýbou gastronomií
  • Názory a různé úhly pohledu odborníků na vybraná témata
  • Možnost otevřené debaty s odborníky a ostatními profesionály z oblasti gastronomie, tvorba synergií

Cílová skupina a formát

  • Setkání jsou určená výhradně profesionálům z oblasti gastronomie
  • 4 setkání ročně, 20-30 účastníků

Patroni klubu

  • Dominique Collin, Mousquetaire s.r.o
  • Nicolas Candy, Mazars

 

Témata minulých setkání

  • La Bistronomie à la française au Bistro À Table ! 
  • Breakfast with Zdeněk Pohlreich
  • Promouvoir la marque France : Týden Francie
Sdílet tuto stránku Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin