Gastro Club
Gastro – Diskusní klub pro profesionály z oblasti gastronomie
Série diskuzí určené profesionálům z oblasti gastronomie nad problematikou francouzské gastronomie v Čechách a dalších aktuálních tématech

Cíle
- Nabízet pravidelně aktuální témata z oblasti gastronomie
- Představit francouzskou gastronomii a pomoci francouzským restauracím a dodavatelům lépe se adaptovat na české publikum
- Přilákat zajímavé šéfkuchaře a odborníky z oblasti gastronomie a sdílet jejich zkušenosti
Princip
- Aktuální témata, která hýbou gastronomií
- Názory a různé úhly pohledu odborníků na vybraná témata
- Možnost otevřené debaty s odborníky a ostatními profesionály z oblasti gastronomie, tvorba synergií
Cílová skupina a formát
- Setkání jsou určená výhradně profesionálům z oblasti gastronomie
- 4 setkání ročně, 20-30 účastníků
- Moderátoři: Dominique Collin, Mousquetaire s.r.o a Nicolas Candy, Mazars
Témata minulých setkání
- La Bistronomie à la française au Bistro À Table !
- Breakfast with Zdeněk Pohlreich
- Promouvoir la marque France : Týden Francie
Sdílet tuto stránku
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin