Actus des entreprises

Aktuality z L'Arbes Wine Bar

Hudebně laděný prosinec

Hermès Karel! Jazz-Soul-Popový francouzský zpěvák, který ladně přechází od klasického jazzu skrz romantické šansony až po funk groove. Vždy překvapí svým neúnavným nadšením a elánem, který přenáší na publikum.

V prosinci se s Hermès Karel můžete setkat dvakrát, vždy od 20 hodin:

-ve středu 4. prosince

-ve středu 18. prosince

Doporučujeme si dopředu zarezervovat svůj stůl na čísle: +420 257 211 887

Hermès Karel: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010021772179

 

Ve středu 11. prosince se můžete přijít zahřát výborným svařákem za poslechu živé hudby! Na pomyslném pódiu vystoupí temperamentní Ricardo Rivera!

„Kytarista a zpěvák Ricardo Rivera (nar. 1985 v Barceloně) obohacuje tři roky noční život v Praze katalánskou rumbou. Tento hudební žánr, který vzniká v 60. letech, mísí flamenco s rytmy kubánské muziky. Jeho repertoár sahá od Pereta přes klasické latinskoamerické bolero až po El Cigalu. Nejvýznamnějším počinem jeho kariéry ve Španělsku je bezesporu účinkování v hudební skupině zpěvačky Amparo Sánchez či v uznávané rumba kapele Los Desmadraos.“

Ricardo Rivera: https://www.facebook.com/ricardoriveramusica/

 

Vinné pátky…

V pátek 6. prosince se můžete potkat rodinou Tissier z vinařství JM Tissier Champagne. Jejich vinice o rozměru necelých 6 hektarů se rozléhají v kopcích u Épernay, Sézannais, Cramant, Chouilly a Dormans. Přijďte si společně s nimi vychutnat prvotřídní šumivé víno z Champagne. Před oslavami na konci roku se vám jistě bude hodit mít po ruce pár lahví šampaňského.

V pátek 13. prosince bude v baru L’Arbes představovat svá vína zástupce Domaine de Coursac. Že jste o něm ještě neslyšeli? V pořádku, je to novinka. Vinařství z Languedocu, které nabízí lahodná vína z AOC Sommieres či z IGP Cévennes. Přijďte ochutnat!

V pátek 20. prosince vás zveme do L’Arbes na Vánoční večírek!

K této příležitosti jsme si připravili specialitu – kaviár a Crémant - dokonalá kombinace. A chybět nebude ani živá hudba v podání kytaristy Ricarda Rivera.

Doporučujeme si dopředu zarezervovat svůj stůl na čísle: +420 257 211 887

Těšíme se na vás!

 

Výstava

Máme tu čest hostit v prostorách L’Arbes díla nadané umělkyně Veroniky Podlasové (VeronikaGib). Budou zde vystavená po celý prosinec, přijďte si prohlídnou nevšední obrazy spojující přírodu a kulturu.

„Během posledních 5 let se má umělecká tvorba soustředí zejména na propojení kultury a přírody, spojení nitra a zevnějšku.“

Obrazy jsou k prodeji.

Pokud máte zájem o soukromou degustaci, večírek či soukromé posezení v kruhu svých přítel a rodiny, jsme tu pro vás! Pro bližší informace kontaktujte přímo manažerku obchodu.