Potraviny budoucnosti, hospodářská a sociální výzva pro Evropu!
Přijďte se 7. června zúčastnit akce pořádané v rámci " Sustainable Business Forum" do restaurace Green table! Restaurace, kterou vlastní společnost Veolia, nabízí moderní vegetariánskou kuchyni, designový coworkingový prostor založený na upcyklaci nábytku, recyklaci odpadní vody, a to vše v atmosféře, která odráží místo, jež prosazuje udržitelnost.
Je proto ideálním místem pro diskusi o tématu, jako jsou potraviny budoucnosti, které je pro Evropu zásadní z hospodářského i sociálního hlediska. Vzhledem k rostoucímu počtu obyvatel a omezeným zdrojům je nezbytné najít udržitelná řešení, která by všechny zdravě a udržitelně nakrmila. Vývoj inovativních technologií a udržitelnějších zemědělských postupů může pomoci tuto výzvu řešit zvýšením produkce potravin při zachování životního prostředí. Může také poskytnout ekonomické příležitosti evropským společnostem, které chtějí investovat do inovativních a udržitelných projektů.