Ze života komory

2020 : ohlédnutí za speciálním ročníkem Beaujolais nouveau a Svatomartinské

Rok 2020 postavil Francouzsko-českou obchodní komoru před nutnost vymyslet jiný koncept pro tradiční setkání Beaujolais nouveau a Svatomartinské. Až dosud si každý rok příležitost ochutnat mladá vína nenechalo ujít několik set z vás.  

 

Jelikož letos nebylo možné uspořádat akci s fyzickou účastí, připravila komora on-line prodej a losování, jejichž výtěžek byl určen členským dovozcům vín. Do akce se zapojili:

  • Chez Greg, firma, která v Praze provozuje 3 vinotéky a jeden vinný bar, 4 místa, kde se představují a nabízejí kvalitní francouzská vína.
  • Advivum, dovozce, který nabízí širokou škálu vín z různých zemí Evropy, vína francouzská, španělská, italská či německá.

 

Díky speciální platformě si mohly členské společnosti vybrat z mladých vín a využít 20% slevy. Součástí bylo i losování, v němž mohla členská firma vyhrát jedno celé balení Beaujolais. Šťastným výherce se stala společnost Bolloré Logistics Czech S.R.O.

 

Na další shledání se budeme těšit na virtuálním vánočním trhu komory

Kouzlo Vánoc se nemusí omezit jen na rodinný kruh, a tak se komora rozhodla vám nabídnout výjimečné virtuální vánoční trhy. Díky této jedinečné platformě můžete získat výrobky nebo služby nabízené členskými společnostmi za zajímavé a často zvýhodněné ceny.

 

Dárky pro vaše zaměstnance či pro rodinu, výběr produktů a služeb je široký: sleva na letenky, dárková balení vín či šampaňského, vouchery na školení nebo na přenocování v hotelu…

 

Chcete vy sami nabídnout službu nebo výrobek?

Račte vstoupit!