Členské aktuality

Hledáte kvalitní dárky s příběhem? Navštivte e-shop Nadačního fondu Veolia. Čeká tu na Vás nová kolekce předmětů, jejichž nákupem přispějete na obnovu našich mokřadů.

Nadační fond Veolia na svém e-shopu nabízí novou kolekci předmětů, kterými propaguje a podporuje vlastní projekty. 
 

Začátky nadačního e-shopu byly spojené zejména s projektem Voda pro Afriku. Velmi oblíbené karafy s africkými motivy odstartovaly fungování prodeje výrobků. Pomalu se k nadačním předmětům připojovaly další a další a přidal se i nový projekt, na jehož podporu byl výtěžek z prodeje určen - Vraťme vodu přírodě. Jeho cílem je podpora vykupování a obnovy mokřadů v České republice. Hlavním partnerem projektu je Český svaz ochránců přírody. Z každého prodaného předmětu putuje 20 – 70 % z ceny do veřejné sbírky. NF Veolia příspěvek zdvojnásobí a daruje ochráncům přírody, kteří mokřady vykupují, obnovují a dlouhodobě o ně pečují. NF Veolia věnoval na záchranu mokřadů již více než 2,5 mil. korun.

Velká část výrobků, které na e-shopu najdete, pochází z dílen drobných výrobců a podnikatelů podpořených Nadačním fondem Veolia v rámci programu STARTér. Dochází tak ke smysluplnému propojení a spolupráci. „Všechny nabízené předměty jsou kvalitní a vyrobené v České republice. V letošních novinkách najdete voňavá přírodní mýdla, bylinkový čaj, hrnky a hrníčky, šperky i oblíbené karafy. Každý výrobek má svůj příběh,“ uvádí Vendula Valentová, ředitelka Nadačního fondu Veolia. 

Budeme mít radost, když na e-shopu najdete inspiraci na “dárek, který pomáhá” a potěšíte jím někoho ve svém okolí, nebo uděláte radost sami sobě.
 

E-SHOP