Členské aktuality

Již brzy proběhne 61. ročník MSV v Brně

Šedesátý první ročník Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně opět ukáže poslední novinky a trendy v oblasti průmyslových technologií. Letošní ročník se zaměří na digitalizaci průmyslu a nově otevře diskusi k cirkulární ekonomice. MSV 2019 se bude konat od 7. do 11. října na brněnském výstavišti, současně se uskuteční také veletrhy Transport a Logistika a ENVITECH.

 

Postupující digitalizace ve všech oblastech lidské činnosti přináší stále nové, mnohem vyspělejší a přitom realističtější modely výroby. Názornou a velmi pokročilou ukázkou digitální transformace bude letošní speciální expozice v pavilonu A1 s názvem Digitální továrna 2.0. Na veletrhu Transport a logistika pak nebudou chybět novinky z oblasti automatizace a digitalizace.

Účastníci se mohou těšit i na doprovodný program skládající se z několika odborných setkání a konferencí. První tři dny bude souběžně s MSV probíhat akce Kontakt-Kontrakt. Ve čtvrtek 10. 10. se uskuteční také Veletrh pracovních příležitostí JOB FAIR MSV 2019, který nabídne zájemcům možnost najít si práci či studijní stáž v technických oborech. Součástí veletrhu ENVITECH bude konference zaměřená na cirkulární ekonomiku.

I letos je pro všechny účastníky MSV připraven systém benefitů BRNO FAIR CITY. Cestujte výhodněji díky veletržní jízdence. Využijte welcome drinky, výhodná menu či slevové akce, které pro vás přichystaly vybrané podniky brněnské gastronomie.

Vstupenky na MSV jsou k dostání on-line již nyní za zvýhodněnou cenu 220 Kč. Kompletní ceník a informace o otevírací době najdete ZDE.