Ze života komory  •  Networking

Největší turnaj v pétanque v historii Francouzsko-české obchodní komory

Již 16. ročník Turnaje v pétanque Francouzsko-české obchodní komory se opět konal v zahradách Trojského zámku v Praze. Největší akce francouzsko-české podnikatelské komunity letošního léta sklidila velký ohlas. S více než 330 účastníky se jednalo o největší turnaj v pétanque v historii Komory a nadále se řadí k největším turnajům v tomto sportu v České republice. Příjemná a uvolněná atmosféra společně s vydařeným počasím přispěly k úspěchu celé akce.

Již 16. ročník Turnaje v pétanque Francouzsko-české obchodní komory se opět konal v zahradách Trojského zámku v Praze. Největší akce francouzsko-české podnikatelské komunity letošního léta sklidila velký ohlas. S více než 330 účastníky se jednalo o největší turnaj v pétanque v historii Komory a nadále se řadí k největším turnajům v tomto sportu v České republice. Příjemná a uvolněná atmosféra společně s vydařeným počasím přispěly k úspěchu celé akce.

FČOK děkuje všem partnerům večera za jejich podporu: Danone, DS Automobiles, Edenred, Engel & Völkers, FM Logistic a Leaseplan.

V turnaji tříčlenných týmů zvítězil tým složený z firem Pilous Packaging a GM International. Za své sportovní výkony byli odměněni cenami od společností Air France, Bonne Maman a Jan Becher Pernod Ricard. Na druhém a třetím místě se umístily týmy Unibail-Rodamco Westfield a Advokátní kancelář BBH, které získaly také dárky od PKF - Prague Philharmonia a Art Deco Imperial.

Všichni účastníci turnaje měli také možnost soutěžit o zápůjčku vozu DS na týden zdarma a o produktové balíčky Danone.

Velkou novinkou letošního ročníku byla interaktivní networkigová aplikace Myia. Díky ní měli účastníci vždy aktuální přehled o programu večera, rozpisech hřišť, partnerech turnaje i ostatních hostech, které také mohli přes aplikaci kontaktovat. Jako poděkování všem, kteří si aplikaci stáhli, vylosovala Komora tři výherce, kteří dostali láhev vína.

Poděkování patří také obchodům s vínem Chez Greg, vinařství Vinselekt Michlovský a Jan Becher - Pernod Ricard za kvalitní produkty a spolupráci na turnaji. Organizaci turnaje laskavě zajistila asociace Pétanque pro vás, převoz koulí na pétanque zajistila společnost AGS.

Těžko si představit lepší způsob, jak zakončit první pololetí roku, během kterého Komora uspořádala více než 30 akcí pro více než 1 100 hostů. Navíc téměř 80 % akcí bylo pro členy zdarma. Tým Komory je v nejlepší formě a těší se na vás na dalších akcích již letos v září. Brzy na viděnou!

 

Chci dostávat Newsletter

 

[Translate to Tchèque:]