Ze života komory

Poprázdninové Café du commerce v nově otevřeném bistru “La Terasse de l’Institut”

V pondělí 7. září, přesně v den otevření, měli členové Komory příležitost navštívit „La Terrasse de l'Institut“, nově otevřené bistro ve Francouzském institutu v Praze. Tuto typicky francouzskou restauraci najdete přímo v areálu IFP.

 

Gregory Carranza má v Praze již 3 vinárny a 1 bar a nyní přijal novou výzvu převzetím restaurace Francouzského institutu, kde představí francouzskou gastronomii. Kromě francouzského menu nabízí také celou řadu francouzských vín pocházejících přímo z jeho sklepů, navíc za výhodné ceny. V nově otevřené restauraci se Gregory obklopil týmem 4 motivovaných profesionálů, kteří vás uvítají s nadšením a úsměvem. Jak název napovídá, restaurace využívá terasy na nádvoří Institutu, která zaručuje klid i přesto, že jje en pár minut chůze od rušného Václavského náměstí.

 

Účastníci Café du Commerce se mohli setkat a ochutnat výběr vín a předkrmy připravené pro tuto akci. Hosty přivítal předseda Komory Roland Bourgeois, který využil tohoto večera k připomenutí volební Valné hromady, která se bude konat 30. září právě ve Francouzském institutu.

 

Na viděnou na příštím Café du commerce, které se bude konat 5. října, tentokrát v Brně.