Ze života komory

První virtuální Speed Business Meeting aneb jak zvládnout osm schůzek v pohodlí kanceláře či domova

Setkání s předem na míru vybranými společnostmi během desetiminutových setkání mají členové FČOK již několik let spojené s akcí Speed Business Meeting

Ve spolupráci s Německou obchodní a průmyslovou komorou a Britskou obchodní komorou jsme akci posunuli do dalšího levelu – doba je digitální a proto i všech osm setkání proběhlo pouze online a pro někoho i v pohodlí domova. Prvního pokusu se velice úspěšně zúčastnilo přes 60 společností.

Za úspěchem akce stojí také využití aplikace Myia, která umožnila matching jednotlivých schůzek několik dní před samotnou akcí. V den konání SBM probíhaly online schůzky s plně automatickou návazností. Aplikace dále umožnila získat virtuální vizitku jednotlivých jednajících, společný chat a feedback k akci. Tu hodnotila valná většina účastníků jako velmi efektivní v poměru čas a počet setkání.

Tento typ akce je díky mobilní aplikaci velmi dobře realizovatelný v online verzi a předpokládáme s kolegy z dalších komor další podobné virtuální business setkání již letos na podzim.