Repríza: Setkání s novými členy

Očekávání byla veliká: poslední Setkání s novými členy Francouzsko-české obchodní komory se totiž uskutečnilo v dubnu 2019. Radost ze setkání a z možnosti poznat nové společnosti a jejich zástupce tedy byla téměř hmatatelná u všech, kteří se této akce, která se konala v pražském hotelu Mama Shelter, zúčastnili.

 

Pravidla účasti byla jednoduchá: představit přítomným sebe a svou společnost, a to ve dvou minutách a anglicky. Tuto disciplínu si vyzkoušelo celkem 11 členů, ať už šlo o společnosti nebo členy individuální, mj.: Laurent Sapaly z ACS&S Co, Fabrice Contrel z AKKA, Lucia Kolandrová z Amarisu, Ondřej Valvoda z Capgemini, Christian Moraux z CLA Distribution, Miroslav Šimek z Ermewy, Nick Epitanof ze společnosti Lahve, Jiří Nosál za cukrárnu Passion Chocolat, Lada Kalousová ze Sigfox Česká republika, Pavel Krtek ze společnosti Temperatior a Marie Součková z Ycluster.

Po prezentacích přišel čas na networking a občerstvení, o něž se postaral hostitel a které doplnil obchod Lahve svým výběrem vín, a také cukrárna Saint-Tropez (Passion chocolat) výběrem svých dezertů!


Níže najdete záznam ze setkání a fotografie.