Actualités  •  Ze života komory

Snídaně s novými členy, ročník 2022, Hotel Leonardo

Tradiční každoroční seznamovací setkání s novými členy se tentokrát konalo v Hotelu Leonardo v historickém centru Prahy.

 

Pravidla účasti byla jednoduchá: představit publiku sebe a svou firmu během časového limitu tří minut, bez prezentace a v angličtině. Po úvodním slovu Rolanda Bourgeoise, předsedy správní rady, a Michala Macka, ředitele Francouzsko-české obchodní komory, představil Martin NOVÁK z Jan Hotels (společnost, která vlastní hotel Leonardo) prostory a program, který přítomné čekal po medailoncích nových členů, tedy networking u bohaté snídaně!

 

Akce se zúčastnilo celkem dvanáct členů, firem či jednotlivců: Petr KLIKA ze společnosti Akkodis, Jiří BRYNDA z Alcron Hotel Prague, Damien KOHUT z Damien KOHUT Conseil Financier, Irena KÖRNEROVÁ z Insio software s.r.o., Pavel KRTEK z Temperatior s.r.o, Klára JANYPKOVÁ & Tomáš KUČERA z Monotropy a také Studia Tomáš KUČERA, Alexandra ŠIŠKOVÁ z Loono, Gabriela RACHIDI z Festivalu klasické hudby v Českém Krumlově, Petra KAMENÍKOVÁ, Eva JIRÁNKOVÁ z SG Equipment Finance a nakonec Michael BROŽ z Ulékaře.cz, s.r.o.

 

Po prezentacích tedy nastal čas na navázání nových kontaktů u občerstvení připraveného hostitelem akce. Na všech zúčastněných byla znát radost ze společného setkání a vzájemného poznávání.

 

Níže si prohlédněte fotogalerii z této události.