Členské aktuality  •  Členové

SPOLEČNOST DS AUTOMOBILES JE HLAVNÍM PARTNEREM 5. ROČNÍKU SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY CHANTILLY ARTS & ÉLÉGANCE RICHARD MILLE

Společnost DS Automobiles se jako hlavní partner soutěžní přehlídky Chantilly Arts & Elégance Richard Mille účastní 5. ročníku této mimořádné automobilové akce, která se koná v neděli 30. června 2019.

DS Automobiles představí na této akci, která je synonymem avantgardy, elegance, modernosti a historického odkazu, exkluzivně své nejnovější elektromobily s označením E-Tense. Návštěvníci se budou moci seznámit se 100% elektrickým monopostem DS E-Tense FE19, který je v současnosti v čele žebříčku mistrovství Formule E FIA ABB, dále hybridní plug-in DS 7 Crossback E-Tense 4×4 o výkonu 300 k a 100% elektrický DS 3 Crossback E-Tense. A co je nevídané: návštěvníci budou mít možnost si vůz DS 3 Crossback E-Tense otestovat v alejích panství Domaine de Chantilly.

S vozem DS X E-Tense bude moci veřejnost nahlédnout do budoucnosti a užít si tohoto dream caru, který je ztělesněním vize automobilového luxusu podle značky pro rok 2035. DS X E-Tense se účastní přehlídky Concours d’Élégance v doprovodu dvou modelů módního návrháře Eymerica Françoise. 

Pro milovníky automobilové historie připravila značka DS na trávnících zámku sbírku vozů DS et SM, dvou legendárních modelů, jež jsou důkazem bohatého odkazu značky, která vždy kladla důraz na eleganci a inovace.

Přehlídka Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, která je již dobře zavedena jako jedna z výjimečných světových automobilových akcí, se bude konat v neděli 30. června v panství Domaine de Chantilly. Společnost DS Automobiles, která je do akce zapojena od počátku, se stala hlavním partnerem tohoto 5. ročníku. Z pozice oficiálního dopravce poskytne na akci několik vozů DS 7 Crossback, ale především bude veřejnost moci ocenit avantgardního ducha, který je pro DS typický již od roku 1955.

„Pro DS bude tento ročník Chantilly Arts & Elégance 2019 elektrický! 

Se 100% elektrickým monopostem DS E-Tense FE19, který je v čele šampionátu Formule E, a s vozy DS 7 Crossback E-Tense 4×4 a DS 3 Crossback E-Tense potvrzujeme svou pozici lídra prémiového elektrifikovaného trhu a jsme potěšeni, že můžeme návštěvníkům nabídnout exkluzivní příležitost projet se za volantem vozu DS 3 Crossback E-Tense. 

Model DS X E-Tense ukazuje naši vizi automobilového luxusu v horizontu roku 2035. Není pochyb o tom, že na Concours d’Elégance vyvolá senzaci, zvláště když ho doplní dva zcela speciální modely módního návrháře Eymerica Françoise.“

- Yves Bonnefont, generální ředitel DS Automobiles

 

DS AUTOMOBILES

Značka DS, která vznikla v roce 2015, se opírá o výjimečný odkaz vozu DS z roku 1955. Jejím základním rysem je avantgardní duch a ambicí ztělesnit know-how francouzského luxusu v automobilovém odvětví. DS Automobiles je prémiovou značkou skupiny PSA.

Vozy DS jsou určeny pro zákazníky, kteří usilují o osobní vyjádření a milují nové technologie, u druhé generace modelů DS se snoubí špičková elegance a technologie. Spolu s SUV DS 7 Crossback a DS 3 Crossback tvoří modelovou řadu šest vozů, které jsou v nabídce i ve verzi s elektromotorem a označením E-Tense.

Pro náročné zákazníky vytvořila společnost DS Automobiles program exkluzivních prémiových služeb „ONLY YOU, l’expérience DS“ nabízejících jedinečné zážitky. 

Značka DS, která je přítomna ve 32 zemích, vytvořila a rozvíjí exkluzivní distribuční síť, kterou na začátku roku 2019 tvoří 400 showroomů DS Stores a DS Salons. 

Všechny novinky o DS France sledujte na www.DSautomobiles.fr @ DS_France 

a o DS na mezinárodní úrovni na www.DSautomobiles.com    @DS_Official