Ze života komory

Top Executives breakfast na terase Komerční banky

V horkém červnovém počasí se dvacítka manažerů členských společností sešla na pracovní snídani na terase Komerční banky na Václavském náměstí.

V horkém červnovém počasí se dvacítka manažerů členských společností sešla na pracovní snídani na terase Komerční banky na Václavském náměstí. Debata nad aktuálními tématy s názvem Top Executives breakfast měla tentokrát dva hosty – ekonomy. Šéf investičního bankovnictví Tomáš Hochmeister přišel do pražské pobočky po několika letech v Londýně a Paříži, hosty tedy zajímal například jeho pohled na Brexit a evropský bankovní sektor. Druhým hostem za Komerční banku byl hlavní ekonom banky Jan Vejmělek. Moderátorské role se zhostila Dita Pasquier, Tribe Lead v Komerční bance a zároveň členka výboru Francouzsko-české obchodní komory.

Každý třetí pátek v měsíci přivádí Top Executives breakfast k jednomu stolu manažery z mnoha oborů, které pojí zájem o francouzsko-české podnikatelské prostředí. Na červnovém setkání se mluvilo o bankovnictví, IT technologiích a jak mění mnohé obory, o technologiích budoucnosti, energetice nebo automobilovém průmyslu.

Po letní přestávce se další Top Executives breakfast bude konat 20. září 2019 v prostorách AXA Czech republic and Slovakia v Lazarské.