Ze života komory  •  Networking

Women’s Business Club v oblacích

V krásném prostředí umělecké galerie Art&Event Gallery Černá Labuť se po půl roce uskutečnilo další setkání Women’s Business Clubu.

V krásném prostředí umělecké galerie Art&Event Gallery Černá Labuť se po půl roce uskutečnilo další setkání dámského mezinárodního klubu, jehož organizátorky (Francouzsko-česká obchodní komora, Italská obchodní a průmyslová komora, HST obchodní komora Švýcarsko-Česká republika a Hispánská obchodní komora) si pro toto setkání vybraly téma well-being. Proto se mohly účastnice těšit především na informace o zdravém životním stylu. Dámy jako první originálně přivítala majitelka Galerie, paní Danuše Sierig.

Protože ctíme tradici a zůstáváme věrny business modelu akce, hlavním hostem setkání byla paní Lucie Libovická ze společnosti Empiria21, která dámy seznámila s tím, jak správně a efektivně „networkingovat“. Novinkou bylo využití aplikace Myia. Dámy ji mohly aktivně využít při networkingu, tedy seznamování se, a následně vyhrát cenu za její využití. Moderátorka večera, Kateřina Etrychová, postupně představila všechny partnery večera: česká rodinná firma  A la Maison prezentovala bytové doplňky a dekorace, krejčovství  Delor kromě voucheru do tomboly dodala všem dámám brože ve tvaru šicího stroje – jako nutný doplněk k networkingu. Relaxovat, užít si masáž dlaní a nejen to si mohly dámy díky stánku společnosti GERnétic, luxusní francouzské kosmetiky. Vonné relaxační kuličky do koupele dodala společnost LORA. Švýcarský zástupce špičkové bylinné kosmetiky, firma JUST, se představila s kosmetickými doplňky, stejně jako společnost Pierre Fabre, který na stánku využil mj. testování pleti přístrojem a nabídl odborné poradenství péče o pleť. Nemalý úspěch měl rovněž stánek se zdravými zeleninovými chipsy Enjoy chips, vyráběné z výhradně celé čerstvé zeleniny bez použití mouky nebo jiných chemických přísad. Italské zdravé delikatesy nabízel stánek Gran Gusto Food. Vynikající vína na zahájení večera dodala společnost Tombalina Wines. Všem partnerům děkujeme za štědré dárky do tomboly.

Další setkání Networking for Professional Women připravujeme na první polovinu března.