Actualités  •  O komoře

Claire-Lise se loučí

Milí členové,

 

i když je mi z toho smutno, chci vás dnes informovat o tom, že za několik málo dní nebudu součástí týmu Francouzsko-české obchodní komory.

 

Už jen při psaní těchto slov cítím bolest u srdce. Protože poslední tři roky pro mě znamenaly tolik, že si to ani nedovedete představit.

 

Těm, kteří dění v komoře sledují pravidelně, není potřeba připomínat, jaké turbulence přinesla epidemie; články, v nichž jsme vás informovali o ekonomické situaci, úplně nový přístup k organizaci akcí nebo firmy, které jsme se tou těžkou situací snažili provést. Čísla asi znáte a není třeba vám je připomínat. Ne, chtěla bych tady poděkovat těm, kteří za těmito komorovými aktivitami stojí. Těm, kteří každý den přemýšlejí o strategii komory a uskutečňují ji v praxi: stálému týmu a správní radě komory. A pak těm, kteří tvoří komunitu a díky kterým toto společenství žije: vám, členům.

 

Děkuji vám za důvěru, podporu, inspiraci, chvíle veselé i stresující, za projekty, které se povedly i ty, které neuspěly. Děkuji za všechny společně prožité chvíle, za silné vazby, které jsme si vytvořili, a za to, že jsme společně zas o trochu víc posílili francouzsko-české vztahy.

 

Bylo mi ctí být součástí této komunity, poznat vás a pracovat s vámi na tom, abychom posouvali dál zájmy francouzských i českých firem. Přeji vám do budoucna jen to nejlepší a upřímně věřím, že se naše cesty ještě protnou.

 

Předávám své místo dvěma úžasným osobám, díky nimž byly mé dny zalité sluncem: Antoinovi Schamingovi, pokud jde o oblast komunikace, a Josephovi Mullerovi, co se týká členské komunity a akcí. Neváhejte se na ně obrátit s jakýmkoli bláznivým projektem nebo nápadem, určitě si vás získají svou profesionalitou (a znalostmi fotbalové problematiky).

 

Brzy na viděnou na nových cestách!

Claire-Lise Lecuyer-Moreau

 

PS: Pro ty nejzvědavější – potkat mě můžete třeba na té příští, která mě zavedla do hlavního města Francie: Paříže! Nová výzva mě čeká už za pár týdnů, pokud byste chtěli vědět víc, spojme se přes Linkedin ! 😊