Actualités  •  Ze života komory

Ohlédnutí za Café du Commerce zaměřeným na zdravé stravování a medicínu dlouhověkosti 

Večer 6. března se v Healthy Longevity Café konalo tradiční Café du Commerce, tentokrát věnované zdravé stravě a medicíně dlouhověkosti. Účastníci se mohli setkat s týmem lékařů z kliniky HealthyLongevity.clinic, kteří představili svůj projekt. Večer zahájil pan Lavička, zástupce společnosti Healthy Longevity, a doktor Halveš seznámil posluchače s medicínou dlouhověkosti. Být zdravý je hlavně o výživě, a právě to dokázali naši odborníci vysvětlit prostřednictvím své prezentace a odpovědí na dotazy účastníků. V kavárně HealthyLongevity.cafe najdete smoothies, snídaně, obědy, vše zdravé a prospěšné pro vaše tělo, protože tým integruje zdraví a dlouhověkost do své gastronomické nabídky!  

 

 

Klinika také nabízí hloubkovou diagnostiku vašeho zdravotního stavu, díky které zjistíte, co vaše tělo skutečně potřebuje, co vám chybí nebo co byste měli omezit.

 

 

Klinika HealthyLongevity.clinic nabízí svým klientům komplexní diagnostiku a následný plán pro udržení a optimalizaci jejich zdraví. Odborníci nastaví stravování, cvičení, spánek, míru stresu a doporučí individuální doplňky stravy, aby se zdraví dlouhodobě optimalizovalo. Péče o stravu znamená péči o zdraví, a právě to tato kavárna-klinika nabízí.  

 

 

Po této prezentaci pak následoval networking s týmem kliniky, doplněný výborným jídlem a smoothies, které pro tuto příležitost kavárna připravila!