Členské aktuality

Nabídněte svým zaměstnancům a zákazníkům na oslavy konce roku adventní kalendáře L'Occitane!

Překvapení na každý den! Objevte 24 dárečků a užijte si čekání na Vánoce!

KLASICKÝ ADVENTNÍ KALENDÁŘ

Vítejte v kouzelném světě přírodních zázraků. Otevřete 24 okének našeho klasického adventního kalendáře a objevte krásné poklady od L'Occitane!

V klasickém adventním kalendáři najdete výběr mini i normálních produktů. Začněte letošní Vánoce objevováním našich novinek! V kalendáři najdete naše nejprodávanější skin care, tělové i vlasové produkty. 24 dní rozmazlování...kdo by to mohl odmítnout?

 

KLASICKÝ ADVENTNÍ KALENDÁŘ

 

PRÉMIOVÝ ADVENTNÍ KALENDÁŘ

Tento luxusní adventní kalendář obsahuje 24 luxusních produktů z řady péče o pleť, tělo, vlasy a vůní. Ideální na předvánoční rozmazlování.

Náš prémiový kalendář není jen o otevírání okének, je to kouzelný labyrint vytvořený umělkyní Evou Offredo. Objevte každý den jeden z našich ikonických produktů z řady péče o pleť, tělo nebo vlasy. Kouzlo Vánoc najdete uvnitř.


PRÉMIOVÝ ADVENTNÍ KALENDÁŘ

 

KDO JSME?

L'Occitane vznikla v roce 1976, když její zakladatel Olivier Baussan začal destilovat esenciální oleje a prodávat je ve své milované Provence ve Francii. Tato značka, postavená na silných principech a skutečných příbězích, postupně rostla, ale její filozofie se nezměnila. Příroda a lidé jsou stále její podstatou, a proto L'OCCITANE prosazuje šest závazků, které mají za cíl chránit naši planetu a zachovávat respekt vůči lidem:

  1. Respektování Biodiverzity
  2. Podpora pěstitelů
  3. Omezování odpadu
  4. Posilování postavení žen
  5. Pečujeme o zrak
  6. Respektování Biodiverzity

L'Occitane