Actualités  •  Ze života komory

Ohlédnutí za 20. ročníkem turnaje v pétanque

[Translate to Tchèque:]

20. ročník turnaje v pétanque pořádaný ve čtvrtek 24. srpna 2023 Francouzsko-českou obchodní komorou v zahradách Trojského zámku v Praze doprovázelo teplé počasí a uvolněná letní atmosféra. Tato událost se již několik let řadí mezi největší networkingové akce francouzsko-české podnikatelské komunity, během které se každoročně sejde řada významných osobností z politické i ekonomické sféry, včetně vrcholových managerů předních francouzských firem i českých společností.

 

Letošní jubilejní 20. ročník turnaje v pétanque přilákal více než 350 hráčů (a téměř 500 účastníků), kteří vytvořili 110 týmů, aby si poměřili své síly v utkáních plných strategie a přátelské rivality. Tato přátelská tradice, která je již pevně usazená jak ve zvycích, tak v kalendářích členů francouzsko-české podnikatelské komunity, posiluje vazby mezi firmami a usnadňuje neformální networking v kulisách typické francouzské hry, která si získala srdce mnoha Čechů.

Účastníci turnaje měli možnost nejen účastnit se soutěže, ale také si užít autentickou francouzskou gastronomii a atmosféru. Po celou dobu večera byla šance během tzv. Tour de France ochutnat nespočet pokrmů z různých regionů Francie a díky účasti v této hře také vyhrát zajímavé dárky.

 

Tombola v závěru večera se setkala s velkým ohlasem všech přítomných, přinesla napětí i očekávání a několik šťastlivců si odneslo atraktivní ceny, což završilo tento nezapomenutelný den.

 

Zde naleznete pořadí 4 nejlepších týmů letošního ročníku:

 

1. TÝM: BlueLink II.

Aurélien THÉVENOT, Vincent LEONARDI a Jonathan ROBIN

 

2. TÝM: TOTAL 1

Kateřina BLÁHOVÁ, Jana FUKALOVÁ a Ivan REPANA

 

3. TÝM: EQUANS 1

Jiří KRÁTKÝ, Jan DOSKOČIL a KACHELMAIER Jakub

 

4. TÝM: RCR

 

 

Hlavní ceny tomboly:

1. Dvě zpáteční letenky Praha-Paříž (Air France)

2. Kávovar Nespresso

3. Poukaz na ubytování na dvě noci v celé síti Jan Hotels

4. Čtyři vstupenky na koncert Symfonický orchestr hl. m. Prahy (FOK)

5. Poukaz na 3000 Kč do restaurace V Zátiší.

 

Rádi bychom ještě poděkovali všem našim partnerům za jejich podporu.

Zlatým partnerům akce: společnostem Mazars a TotalEnergies.

Stříbrným partnerům: společnostem FM Logistic, Komerční banka, Renault a M2C.

Bronzovým partnerům: splečnostem Air France, Danone a Veolia.

 

Velké díky patří mimo jiné také hlavnímu městu Praze a partnerům zajišťujícím catering během akce. Vážíme si jejich nasazení a oceňujeme kvalitu servisu i nabízených produktů: Bonne Maman, Bridor, Cukrárna Saint Tropez, Farmstore, France Gourmet, Fransyr, Frites Butik, GreenTable, Jan Becher, Kazak, La Cave d’Adrien, Lahve:, Mon Crémant, Nespresso, Únětický pivovar a Vinodome.

 

Podívejte se na fotky z fotokoutku Smilebox ZDE. Přístupové heslo: petanque