Ohlédnutí za Café du commerce v restauraci A La Petite Eiffel

[Translate to Tchèque:]

Dne 11. března jsme pořádali letošní již druhé neformální setkání Café du Commerce. U této příležitosti jsme se sešli v restauraci A La Petite Eiffel, přímo u Petřínské rozhledny, která ještě nedávno byla známá pod názvem Ateliér Petřín. Nicméně vzhledem k historické provázanosti se světoznámou Eiffelovou věží (Tour Eiffel) a na počest letošní Olympiády v Paříži byla restaurace přejmenovaná. 

Akce, která přilákala více než 30 hostů, poskytla příležitost k seznámení se a navázání nových kontaktů s ostatními členy francouzsko-české podnikatelské komunity. Úvodního slova a zahájení akce se ujal předseda Francouzsko-české obchodní komory, Roland Bourgeois a Petr Šafarčík, majitel samotné restaurace. 

Večerní setkání bylo doprovázeno bohatým cateringem, včetně teplého i studeného bufetu s francouzskými specialitami jako je hovězí po burgundsku (tzv. Bœuf bourguignon), sýrová prkénka nebo dezert crème brûlée. Účastníci si mohli vychutnat nejen příjemnou atmosféru ve francouzském stylu, ale také nádherný výhled na celou Prahu, který restaurace nabízí ze své venkovní terasy.

Všem účastníkům děkujeme a těšíme se na další příjemné setkání.