Actualités  •  Ze života komory

Ohlédnutí za Speed Business Afternoon

[Translate to Tchèque:]

Dne 30. května 2023 se v odpoledních hodinách v hotelu Almanac X Prague v Crystal Room konala akce Speed Business Afternoon, která se zaměřovala na téma Real Estate. Tato akce byla organizována společně s Francouzsko-českou, Italskou, Španělskou a Švýcarskou obchodní komorou.

Speed Business Meeting je zcela inovativní a dynamická forma setkávání, která umožňuje účastníkům navázat mnoho obchodních kontaktů během krátkých desetiminutových intervalů.

Na akci se dostavilo celkem 32 zástupců z řad advokátních kanceláří, realitních agentur či konzultačních firem, přičemž z každé obchodní komory bylo přítomno přibližně osm účastníků. Během odpoledne proběhlo přibližně deset takových desetiminutových setkání, během kterých byli účastníci rozděleni do dvojic a v těchto intervalech se vzájemně seznámili, prezentovali své společnosti a diskutovali o možných obchodních příležitostech.

Setkání jim tak umožnilo sdílet své cenné zkušenosti a znalosti, poznat současné trendy a navázat nové obchodní vztahy. Speed Business Afternoon se v závěru ukázal jako efektivní prostředek pro rychlý, inspirativní a zábavný networking.