Ohlédnutí za Speed Business Meetingem

[Translate to Tchèque:]

Dne 26. března jsme pořádali networkingovou akci Speed Business Meeting ve spolupráci s Česko-německou obchodní a průmyslovou komorou a Obchodní komorou Švýcarsko - Česká republika.

Akce se odehrála v elegantních prostorách hotelu Jalta a sešlo se na ní celkem 60 podnikatelů, manažerů a profesionálů z různých oborů, kteří se setkali s cílem navázat nové obchodní kontakty a představit své podnikatelské iniciativy. Každý účastník měl možnost absolvovat až 10 setkání, každé trvalo 10 minut, což poskytovalo dostatek času na stručné představení, výměnu vizitek a diskuzi o potenciálních možnostech spolupráce. Během večera tak proběhlo více než 300 takových schůzek.

Koncept tohoto setkání, známého také jako "schůzky one to one", spočívá v rychlých a efektivních rozhovorech mezi účastníky, které jim umožňují prezentovat své podnikatelské záměry, vyměňovat si nápady a hledat možnosti spolupráce.

Mezi účastníky byli zástupci různých oborů, včetně technologií, financí, marketingu i obchodu. Díky této rozmanitosti byly schůzky bohaté na různorodá témata a perspektivy.

Po skončení oficiální části se účastníci zdrželi v předsálí, kde u občerstvení pokračovali v neformálních rozhovorech a budování vztahů. Pro mnohé to byla skvělá příležitost k posílení nově navázaných kontaktů a prohloubení obchodních vazeb.