Actualités  •  Ze života komory

Ohlédnutí za zářijovým Café du commerce  

Tohle Café du Commerce bylo plné překvapení! Hostitelem byl DS Store Domanský a zúčastnění členové si mohli, jak je zvykem, popovídat u sklenky vína a občerstvení.  

 

První zářijové pondělí však v autosalonu DS na Černém Mostě jídlo a pití rychle přestalo být středem pozornosti. Po úvodním slovu pana Rolanda Bourgeoise, předsedy Francouzsko-české obchodní komory, pana Michala Macka, ředitele Francouzsko-české obchodní komory, Martiny Bedrnové, ředitelky značky DS pro Českou republiku, a pana Richarda Dolejše, ředitele Domanský s.r.o., měli účastníci možnost vyzkoušet si modely DS vystavené na místě. Byla to příležitost seznámit se s různými možnostmi a jízdním komfortem těchto vozů, důstojných představitelů francouzské automobilové dokonalosti! 

 

Tím však večer neskončil. Jaroslav Svěcený, světoznámý houslista a ambasador značky DS v České republice, přednesl za doprovodu akordeonisty sérii skladeb ispirovaných Francií. Vystoupení se setkalo s velkým ohlasem publika, které si po něm mohlo s virtuosem navíc popovídat.  

 

Pak přišel na řadu úžasný vzdušný balet přímo autosalonu. Pilot malého elektrického letadla předvedl mnoho triků a proletěl mezi auty a hosty.  

 

Na závěr se konala tombola a hlavní cenu si vytáhl náš člen pan Alexandre Prokudin z France Gourmet: týdenní pronájem nabízeného DS! 

 

Níže naleznete fotogalerii z tohoto Café du Commerce.