Členské aktuality

Portal Jungle spouští svůj třetí realitní portál

Portal Jungle spouští svůj třetí realitní portál, tentokrát zaměřený na kanceláře. Office Portal integruje jako jediný v ČR pronájmy, podnájmy i coworkingy

 

Praha, 1. února 2021 – Svůj již třetí proptechový portál spouští společnost Portal Jungle. Po rezidenčním HomePortal.cz a industriálním WarehousePortal.cz přichází na řadu oblast kanceláří. OfficePortal.cz jako jediný v ČR integruje pronájmy a podnájmy kanceláří, včetně nabídky coworkingových center. Nabízí tak komplexní portfolio prostor pro zájemce o kancelářské prostory, a navíc zaměřuje své úsilí i mimo Prahu a Brno, které tvoří většinu kancelářského trhu.

 

„Nalézt v této nelehké době flexibilní prostory odpovídající aktuálním požadavkům firem, je jedním z hlavních přínosů našeho portálu. Postupně, jak se na trhu objevují, přidáváme do naší OfficePortal.cz databáze podnájmy nabízené na tuzemském trhu. Zároveň integrujeme veškeré varianty tzv. co-working center, které dávají firmám též flexibilní řešení. Předně se ale inspirujeme projekty z USA a osvědčená řešení ze západu dodáváme v rámci našeho největšího vyhledávače moderních kancelářských prostor napříč Českou republikou. Věříme, že tento vyhledávač bude velmi přínosný pro firmy, které často potřebují zmapovat jaké jsou alternativy na trhu a za jakou cenu, což nově a zcela bezplatně firmám přinášíme,“ říká Radek Procházka, spoluzakladatel společnosti Portal Jungle, která OfficePortal.cz provozuje.

 

Kancelářský trh v ČR aktuálně přesahuje 5 milionů m2 kanceláří, z toho drtivá většina se nachází v Praze (3,8 mil. m2) a Brně (0,65 mil. m2). OfficePortal.cz však chce jít do určité míry proti tomuto trendu a chce nabízet kanceláře k pronájmu i v dalších krajských městech – v současnosti tak mohou zájemci na webu nalézt nabídku kanceláří i v dalších krajských městech, jako jsou Plzeň, Karlovy Vary, Ústí nad Labem, Liberec, Hradec Králové, Olomouc či Ostrava.

 

„Podnájmy jsou teď velká příležitost. Jak pro menší firmy dosáhnout na velice reprezentativní prostory, tak i pro nájemce, kterým se nyní změnila situace a chtějí se zbavit velké finanční zátěže kvůli částečnému přesunu pracovníků na home office. Věřím, že naše detailní znalost komerčních nemovitostí a zkušenosti z provozu portálů v oblasti rezidenčních a průmyslových nemovitostí, nás předurčují k tomu poskytovat našim klientům co nejpříjemnější uživatelskou zkušenost a silný pracovní nástroj v oblasti proptechových portálů,“ dodává Pavel Frič, spoluzakladatel Portal Jungle.

O společnosti Portal Jungle s.r.o.

Portal Jungle, s.r.o. je PropTech společnost sídlící v Praze. Vytváří online projekty, které spojují inovaci a uživatelskou zkušenost s orientací na cíl. Propojuje zkušenosti špiček z digitálního marketingu, médií a realitního trhu. Společnost založili Radek Procházka a Pavel Frič. Radek od roku 2013 vede společnost Prochazka & Partners, která se zabývá zastupováním nájemců v oblasti komerčních nemovitostí. Pavel v posledních deseti letech založil řadu úspěšných firem, které patří mezi lídry daného trhu. Dohromady tak tvoří silný tým v rámci PropTech služeb v České republice.