Ze života komory

První Top Executives Breakfast v roce 2020 v sídle TCC

Vyhledávaná pravidelná akce určená vedoucím pracovníkům z řad členských společností se poprvé v letošním roce uskutečnila v prostorech společnosti TCC, HR poradenské a vzdělávací společnosti, se sídlem v pražském Karlíně.

Hlavním hostem a mluvčím byla Marta Fabiánová, Senior Consultant TCC online. Její téma Allowing Mistakes in High Performance Culture vyvolalo mnohé reakce účastníků, kteří sdíleli vlastní zkušeností a zapojili se do diskuse.

Serge Dupaux ze společnosti Creative Dock mj. zdůraznil, jak je důležité být vůči chybám otevřený, neboť sdílení a diskuze vede k eliminaci a možnosti se chybě v budoucnu vyhnout. Manažeři rovněž zdůraznili, že schopnost přijmout vlastní chybu vede ke zvýšení důvěry zaměstnanců.

V diskuzi se potvrdilo, že otevřená komunikace pomáhá chybu a možné nedostatky odhalit a najít efektivní řešení nápravy. I zde platí, že je dobré si hned na začátku říci, co je a co není jako chyba v rámci pracovní náplně přijatelné. S vlastními zkušenostmi s přijímáním a nápravou chyb ve firmě přišel mj pan Jakub Kejval z Bureau Veritas či Martin Huba ze S&you - SYNERGIE.

Pan Philippe Brunel z ekonomického oddělení Francouzské ambasády informoval jako tradičně o novinkách z francouzské ekonomiky.

Další setkání proběhne v pátek 24. února 2020 v Pierre Fabre Tchéquie a 14. února připravujeme setkání pro top manažerky v PeopleTobusiness.