Ze života komory

Turnaj v pétanque Francouzsko-české obchodní komory ve stylu francouzských venkovských slavností

Již 17. ročník Turnaje v pétanque Francouzsko-české obchodní komory, největšího amatérského turnaje v pétanque v České republice.

Zahrady na břehu Vltavy se přebarvily na červeno-modro-bílou, na stolech s kostkovanými ubrusy a lučním kvítím si hosté pochutnávali na křupavých bagetách s francouzskými sýry a paštikami, sklenky vína cinkaly a účastníci 17. ročníku turnaje v pétanque si užívali příjemnou atmosféru. Právě v této atmosféře francouzských venkovských slavností se konala největší networkingová akce francouzsko-české podnikatelské komunity letošního léta.  

Již 17. ročník Turnaje v pétanque Francouzsko-české obchodní komory, největšího amatérského turnaje v pétanque v České republice, se konal v závěru srpna v zahradách Trojského zámku v Praze. Novinkou letošního roku byla výzdoba a občerstvení ve stylu francouzských venkovských slavností. Pro zajištění bezpečnosti hostů se letošní ročník omezil na necelých 200 účastníků, kteří měli o to lepší příležitost k navazování kontaktů a akce sklidila patřičný ohlas.  

Konání turnaje bylo možné díky podpoře společností FM LogisticCitroenDanoneSaint GobainTotal a Veolia.  

Mezi členy Komory je několik podniků, které nabízejí francouzskou gastronomii. Paštiky, špízy a francouzské víno dodal Chez GregFransýr nabídl sýry ze všech koutů Francie, klobásky dodal Kazak, bílé moravské víno nabídl Vinselekt Michlovský. Nápojový bar na bázi kohoutkové vody zajistila Veolia, kávu dodalo Nespresso. Všem podnikům děkujeme za jejich vstřícnost.  

V turnaji tříčlenných týmů zvítězil tým FrenchCommerce. Na druhém a třetím místě se umístily týmy Orion realit a Nymburské koule. Za své sportovní výkony byli odměněni cenami od společností Air FranceArt Deco Imperial HotelBonne Maman, LobkowiczPKF – Prague Philharmonie a TCC.  

 

Těšíme se brzy na viděnou na dalších akcích Komory