Ohlédnutí za Around the World

Dne 10. května 2023 se od 18:00 do 22:00 hodin konala v pražském paláci Žofín akce "Kolem světa", kterou společně hostilo osm obchodních komor.

Pořádáno ve spolupráci s kanadskou, italskou, německou, norskou, maďarskou, britskou a švýcarskou komorou.  Během večera byla, mimo jiné, uspořádána tombola, jejíž výdělek byl věnován organizaci Lékaři bez hranic, charitativnímu partnerovi akce. Večerem provázela rovněž živá kapela.

 

Mezi ochutnávkou národních specialit a navazováním kontaktů nám tato akce umožnila procestovat celý svět během jednoho večera! 
Hosté si tak mohli vychutnat výborné francouzské sýry i makronky, severského lososa, kanadský javorový likér, britskou whisky, německou kávu, maďarské salámy, foie gras a mnoho dalších vynikajících likérů a pokrmů!

 

Naše cesta kolem světa se však neomezila pouze na jídlo, ale k ochutnání byla také vína: od italských, maďarských, německých, až po ta francouzská.

 

V neposlední řadě si účastníci velice oblíbili stánek Francouzsko-české obchodní komory s kvalitními výrobky dodavatele Farmstore. Francouzská vína a sýry hosty doslova okouzlily a fronta gurmánů po celou dobu neustávala. V závěru nezbyla ani jedna makronka od Bridor!