Actualités • Ze života komory
Ohlédnutí za setkáním platformy Sustainable Business Forum - Stravování budoucnosti
Pouze pro členy.![[Translate to Tchèque:] [Translate to Tchèque:]](http://aws-a.medias-ccifi.org/fileadmin/_processed_/4/5/csm_sbfalimentationvfinale2_b99017ec5d.png)
Letošní první setkání platformy Sustainable Business Forum se zaměřilo na budoucnost potravin a udržitelnost
Jaké trendy můžeme v budoucnosti očekávat, pokud jde o potraviny, a jaký vliv bude mít stravování na udržitelnost? Jaké inovace přinášejí tzv. „chytré potraviny“ a jakou roli může hrát konzumace hmyzu (entomofágie) ve stravování? Odpovědi na tyto otázky a mnohé další přineslo letošní první Sustainable Business Forum, které se konalo 23. ledna v multifunkčním prostoru Green Table.
Akce, na které se sešlo téměř 70 účastníků, byla zahájena úvodními projevy pěti zástupců českých i francouzských...
