Příležitosti v oblasti elektromobility

Elektromobilita představuje oblast s obrovským potenciálem, která otevírá nové příležitosti pro francouzské i české firmy. Jak Francie, která je významným aktérem v této oblasti, tak Česká republika, která se vyznačuje dynamickým růstem v tomto oboru, směřují k perspektivní budoucnosti na poli elektromobility.

 

Francie jako významný hráč

Francie, známá pro svou gastronomii a módu, se také prosazuje jako klíčový hráč v oblasti elektromobility v Evropě. Díky automobilovým gigantům, jako jsou Renault nebo PSA, stojí Francie na špičce inovací v oblasti elektromobility. Francouzská vláda aktivně podporuje tuto transformaci prostřednictvím finančních pobídek pro nákup elektromobilů a rozšiřováním sítě nabíjecích stanic.

 

Česká republika je rostoucí trh

Česká republika se do elektromobility zapojuje s odhodláním. Prodeje elektrických vozidel v roce 2022 vzrostly a tato tendence bude pravděpodobně i nadále sílit. K tomu přispívají také mnohé české firmy, které se orientují na výrobu součástek a technologií spojených s auty na elektřinu. To dále posiluje přechod země k elektromobilitě.

 

Příležitosti pro francouzské a české firmy

Elektromobilita přináší pro francouzské a české podniky mimořádné příležitosti. Francouzské společnosti mohou vyvážet své know-how a produkty do České republiky a české firmy mohou uzavírat oboustranně přínosná partnerství a společně s francouzskými kolegy vyvíjet inovativní řešení v oblasti elektromobility.

 

Závěr

Elektromobilita není jen módní trend, je to ekonomická realita na vzestupu. Zapojte se do budoucí čistější a udržitelnější mobility. Francouzské a české firmy nyní mají výjimečnou příležitost převzít vedení v této dopravní revoluci a prosperovat v nové éře elektrických aut.  Cesta na vrchol v oblasti elektromobility je volná, je čas ji společně prozkoumat.

 

Přihlaste se ještě dnes na příští setkání platformy Sustainable business Forum na téma elektromobility se společností Renault Trucks !

 

Podrobnosti a registrace