Actualités  •  Členské aktuality

Společnost UP Česká republika oceněna na slavnostním ceremoniálu IEA 2022 (Internet Effectiveness Awards) za digitální platební a motivační aplikaci MujUP 

Česká pobočka skupiny UP (dříve Chèque Déjeuner), která působí na českém trhu zaměstnaneckých benefitů od roku 1995, získala 24. listopadu na slavnostním předávání cen IEA (Internet Effectiveness Awards) dvě ocenění za řešení v oblasti efektivity digitálních projektů v roce 2022 na českém trhu. 

 

UP Česká republika získala 1. místo v kategorii "Cestovní ruch a gastronomie" a třetí místo v kategorii "Web a aplikace" se svou aplikací MujUp, která kombinuje moderní platební aplikaci se zaměstnaneckými benefity prostřednictvím karty All Inclusive ve spolupráci se společností MasterCard a přímých plateb prostřednictvím Apple Pay a Google Pay. Digitální platforma MujUp v sobě kromě platebních funkcí spojuje také širokou škálu modulů na podporu motivace zaměstnanců v práci.


Tento nástroj, který digitalizuje a revolučním způsobem mění zaměstnanecké benefity, umožňuje personálním oddělením posílit zapojení týmů, ať už díky tomu, že mají možnost sledovat atmosféru ve firmě, mohou podpořit sociální interakce mezi kolegy nebo nastavit nový komunikační kanál prostřednictvím chytrého telefonu zaměstnanců.

 

Site web : www.mujup.cz