Členské aktuality

Pořád je co objevovat. Vybírejte zatím na mapě, než budeme moci cestovat doopravdy

Všichni jsme za poslední měsíce vyměnili náš off-line život za pokusnou online verzi.

Dokonce i ti, co ještě nikdy nenakupovali přes internet, to nyní alespoň zkouší. Také v cestovní kanceláři IITours se rozhodli zkusit začít cestovat online.   

V online verzi ale bohužel necítíte vůně zemí a měst, nefouká vám vítr do vlasů při jízdě krajinou a vůbec tak nějak ochuzujete většinu svých smyslů. I přes současný stav jsou ale v IITours optimisticky naladěni a věří, že na podzim vám budou moci připravit první incentivní cesty v postcovidové době. 

Plánů mají moc a budou se snažit cesty připravovat trochu jinak a s větším důrazem na prožitky, které, jak jsme právě všichni zjistili, jsou nejdůležitější a nejkrásnější odměnou. Kromě incentivních cest připravují na podzim i cesty individuální, protože ví, že je mezi námi dost nadšenců, kteří budou alespoň na chvíli chtít změnit svůj online život v ten krásný offlinový. V tuto chvíli předběžně vybrali například Rumunsko, Madagaskar nebo Barmu, které patří mezi jejich oblíbené destinace a které budou po tomto cestovatelském výpadku jako znovuzrozené! 

Ale abychom do podzimu nezaháleli, připravili v IITours spoustu zážitkových programů v naší krásné zemi. Všechny cesty, které dělají, dokáží připravit na míru přímo pro vás!  

Více informací o IITours i cestách najdete na blogu a sociálních sítích: http://www.iitours.cz/cz/nas-blog/