Sportovní akce

Už máte vybraný svůj podzimní závod s Run Czech?

Ještě měsíc máte šanci vyladit formu a potom všechen trénink zužitkovat v ostrých závodech, které odstartují co nevidět. Už 7. září stylově zahajujeme poprázdninové období prestižním závodem Birell Grand Prix Praha 5 a 10 km. To je ideální distance, kterou zvládne úplně každý!

Na svůj případný „osobák” se můžete těšit například na Mattoni 1/2Maratonu Ústí nad Labem. Startovní výstřel zazní už 21. září. Říkáme mu Ferrari mezi RunCzech závody. Trať je totiž pořádně rychlá a poběžíte v kulisách proslulé chemičky.

Hodně přírody, trochu víc adrenalinu a dřiny vás čeká 5. října na Mattoni Liberec Nature Run. To je mix nejen sportovního výkonu, ale i pomyslná vstupenka do úžasné relaxační zóny.

A 1. prosince na konci sezony se na vás těšíme na jihu Itálie. Pojeďte si zaběhnout Sorrento Positano – dvě dost náročné tratě Panoramica 27 km nebo Ultramarathon 54 km. Neskutečný výhled na moře a útesy vás však uchvátí a požene do cíle.

Pro přihlášení klikej tady.

Registrace na sezonu 2020 otevíráme pro různé kategorie již od 31. července! Tak nepropásni příležitost a získejte startovné za ty nejvýhodnější ceny.