O komoře

Vánoční přání předsedy správní rady

Milí členové,   

  

opět i tento rok bylo třeba, aby Komora, její tým, členové, partneři hledali nové cesty a způsoby, jak fungovat. 

Současné epidemiologické situaci jsme se rozhodli čelit s houževnatostí a neochvějným odhodláním a do centra naší strategie, ale také našich hodnot, postavit princip neustálého inovování.  

Jsme rádi, že jsme se s vámi i přes vzdálenost a řadu omezení během roku setkali na řadě akcí, online i off-line. Měli jsme ohromnou radost z to, že jsme společně mohli oslavit 25 let existence Komory! A bylo nám velkou ctí reprezentovat Francii a její know-how na MSV v Brně v měsíci listopadu!  

Uplynulý rok samozřejmě přinesl i svou várku nepředvídatelného, ale to jen posílilo naši chuť dělat věci lépe, zapojit ještě více kreativity, prokázat sílu a odvahu pro rok 2022. 

Příštích dvanáct měsíců přinese řadu novinek a nevyhnutelně i mnoho neznámého. Ale i v tomto proměnlivém kontextu zůstává naše snaha, aby naše společenství žilo naplno, neotřesitelná a nedotčená! 

Proto Vás již nyní zvu na plánované velké akce, jako bude Gala, turnaj v pétanque, Beaujolais Nouveau & Svatomartinské, Sustainable Business Forum, pravidelná Café du Commerce a samozřejmě další akce, ať už v Praze nebo v regionech. 

Rok 2022 bude rokem volebním, budete tedy mít možnost, milí členové, na valné hromadě vybírat a zvolit členy správní rady, kteří Vás budou reprezentovat. 

Přeji Vám všem krásné svátky, rok 2022 plný pracovních i osobních úspěchů a především hodně zdraví. 

 

Roland Bourgeois,   

předseda správní rady